030-3031383 | 020–2441064 | 076-7002495 info@boekjewinst.nl

Boekhouding ZZP uitbesteden

Boekhouding voor ZZP’ers uitbesteden aan een expert | Aantrekkelijke tarieven | Gratis kennismakingsgesprek | Altijd digitale toegang tot uw administratie

Bent u ZZP’er? Dan zult u ervan op de hoogte zijn dat u uw administratie dient bij te houden. Dit helpt u om overzicht voor uzelf te bewaren en bovendien is het een vereiste van de Belastingdienst. U wilt natuurlijk weten wat er binnenkomt en uitgaat zodat u direct inzicht heeft in hoeveel leuke dingen u kunt doen met het geld dat u heeft verdiend. Boekhouding voor een ZZP is dus niet meer dan logisch.

Verplichte boekhouding voor een ZZP

Zoals u eerder heeft kunnen lezen, bent u verplicht om uw boekhouding netjes bij te houden. Hoewel de Belastingdienst geen gespecificeerde eisen stelt aan hoe u de administratie dient bij te houden, wil de Belastingdienst wel eenvoudig inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven. Wist u dat uw boekhouding minimaal 7 jaar dient te bewaren? Dit geldt niet alleen voor de facturen die u verstuurt, maar ook voor uw bankafschriften, contracten en bonnetjes. Een verplichte boekhouding ZZP is dus een vereiste voor de Belastingdienst.

De fiscale voordelen voor een ZZP

Als ZZP’er profiteert u van diverse fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de starters- en zelfstandigenaftrek. Bovendien is een bepaald bedrag dat u verdient vrijgesteld van belastinggeld. Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat u ook graag alle fiscale voordelen als ZZP’er geniet. Het heeft dus een absolute meerwaarde om uw boekhouding inzichtelijk te maken en zorgvuldig bij te houden. Gelukkig hoeft u dat niet alleen te doen. U kunt een beroep doen op onze expertise en een gediplomeerde boekhouder inschakelen.

Contact?

Vragen of een afspraak?
Neem contact met ons op.

Utrecht 030-3031383

Breda 076-7002495

Amsterdam 020–2441064

Altijd een scherp all-in tarief

Ervaren boekhouders en belastingadviseurs

Uw volledige boekhouding al vanaf €79,- p/m!

Persoonlijk, per post of 100% digitaal

Altijd een gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek?
Bel ons op 030-3031383Schakel een administratiekantoor ZZP in

Vindt u het lastig om uw administratie zelf bij te houden? U kunt altijd een beroep doen op een externe partij en ons voor de administratie van een ZZP inschakelen. Wij zijn op de hoogte van alle regels en fiscale voordelen met betrekking tot de administratie voor een ZZP. Een boekhouder ZZP weet als geen ander waar hij op moet letten en wat er nodig is om uw optimaal te laten profiteren van de belastingvoordelen. Ontdek ons veelzijdige aanbod op www.boekjewinst.nl en kies voor een specifieke boekhouder ZZP.

Wat zijn de voordelen van een administratiekantoor ZZP?

Van welke voordelen profiteert u als zelfstandige zonder personeel wanneer uw boekhouding door ons laat verzorgen?

  • Vaste lage tarieven
  • Gratis intake
  • Ervaren specialisten
  • Altijd digitale toegang

Profiteer van onze aantrekkelijke tarieven

Profiteer van de fiscale voordelen van een ZZP en laat uw boekhouding door ons verzorgen. Wij weten als geen ander hoe we dit voor u kunnen regelen. Dit doen wij al tegen een vast laag tarief van slechts 79 euro. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw boekhouding te bespreken.

[table id=8 /]

Vraag vandaag nog een gratis intake aan.